Reviews

Bekijk onze reviews via Google & via Facebook.

Hieronder vindt u een klein overzicht:

Nog eens bedankt om ons huwelijk te begeleiden! Je hebt dat magnifiek gedaan. Aanwezig wanneer we je nodig hadden en ook onzichtbaar wanneer het moest! 😊
– Griet Roelstraete

Dominiek is een ceremoniemeester uit de 1000 met zijn rustige en relaxe stijl stelt hij iedereen perfect op zijn gemak. Luistert naar alle wensen en pusht nergens op geen enkele manier. Deze man heb je nodig als je alles in goede banen wilt laten verlopen zonder een greintje stress. Bedankt!
– Jonathan Vandewalle

In een wereld van chaos, bracht Dominiek en zijn dochter rust en wijsheid, op het juiste moment. Dankzij hen verliep de ceremonie toch zoals gepland. alleen jammer dat ze de regen niet konden tegenhouden.
Bart ❤ Cynthia 24/07/2021

– Cynthia Vanoorschot

Wij huurden stoelen voor onze ceremonie die doorging in de tuin van de feestzaal. Er was een duidelijke communicatie en wij moesten aan niks denken: de stoelen werden perfect geplaatst zoals we wouden en direct na de ceremonie terug weggehaald.
– Stefanie Platteau

Aangename personen om mee samen te werken. Kon geen betere service wensen
– Yasmine Pauwels

Daphne verzorgde de ceremonie op ons huwelijk.
De communicatie met Daphne verliep zeer vlot en ze slaagde er wonderwel in ons te doorgronden in deze korte tijd.
Zodoende zorgde ze ervoor dat we een heel spontane leuke ceremonie kregen op ons huwelijk waarin Daphne ook heel professioneel alles aan elkaar kon naaien.

– Brecht Vanhee

Daphne was de ceremoniespreekster op ons huwelijk.
Vooraf was er een aangename en duidelijke communicatie.
Ze slaagde er in om ons, op korte tijd, goed te leren kennen. De ceremonie was dan ook erg persoonlijk en helemaal wat wij ervan verwacht hadden. Bedankt!

– Jolien Cocquyt

Wij hebben samengewerkt met ceremoniespreekster Daphne, de dochter van Dominiek. Dit was een zeer leuke en aangename samenwerking. Ze heeft ons goed begeleidt en gerust gesteld.
Het was een heel mooie ceremonie!
Wij hadden ook wat ceremoniemateriaal besteld en ook dit was allemaal in orde. Goede service en zeer vriendelijke mensen!

– Michelle Cadgy

Daphne is niet te schatten! Op 2 weken tijd, jawel slechts 2 weken heeft Daphne voor ons een top ceremonie in elkaar gestoken. Ze is niet alleen fantastisch in haar werk het is dan nog eens een super enthousiaste en toffe madam! De communicatie was uitstekend en ze kent ons al beter dan de meeste vrienden van ons! Heb je een ceremoniespreekster nodig en wil je geen saaie bedoening dan moet je aan dit adres zijn! Nogmaals een dikke dankjewel! ❤️
– Samirah Seynaeve

Wie nog twijfelt om een ceremoniemeester in te huren –> stop met twijfelen! Kies meteen voor Dominiek en dan weet je dat je droomdag perfect in orde zal verlopen. Je hoeft aan niets meer te denken, enkel ‘standje genieten’ en alles wordt voor jou in goede banen geleid. Van het eerste gesprek tot de dag zelf creëer je een rust waarvan we zoiets hebben van ‘Dominiek is hier, het komt allemaal goed.’ Je heeft tips, aandachtspunten en straalt warmte/liefde uit. Je maakte telkens dat mijn sleep en sluier mooi op de grond lagen. Oog voor de kleinste details, zichtbaar en onzichtbaar aanwezig. Dikke merci.
14.05.2022
– Laurien Dhondt

Toen ik ons huwelijk aan het plannen was twijfelde ik of we een ceremoniemeester nodig hadden. Wat ben ik blij dat ik u ingehuurd heb! Al van tijdens het voorbereidingsgesprek bracht je rust. Het materiaal voor de ceremonie was prachtig. Het was merkbaar dat je veel ervaring hebt. Je leidde alles in goede banen en hierdoor konden wij zorgeloos genieten. Een topper in uw vak! Heel erg bedankt!!
– Line Malfait