Ceremoniemeester

Waarom een ceremoniemeester?
Waarom iemand anders laten doen wat je zelf ook kan?

De tweede vraag is eigenlijk het antwoord op de eerste vraag. Alles wat een ceremoniemeester doet tijdens een huwelijk, kan je als koppel onmogelijk zelf doen. Jullie trouwdag is een drukke maar belangrijke dag, en tevens een dag om ten volle te genieten. Als jullie die grote dag moeten beleven met 1001 kopzorgen om dan uiteindelijk toch nog op onvoorziene omstandigheden te botsen, zou dat toch een domper zijn op jullie terechte feestvreugde. En net om die reden, ben ik er. Ik neem al jullie kopzorgen over, en heb voor elke onvoorziene omstandigheid een oplossing.

Dus is een ceremoniemeester noodzakelijk?
Als jullie echt een onvergetelijke dag willen beleven, en ten volle willen genieten, JA!

Werkwijze

Kennismakingsgesprek
In een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er een persoonlijke klik en het hierbij horende vertrouwen is. Het is de bedoeling dat jullie zich op jullie gemak voelen. Ik vertel wat meer over mezelf en ook jullie leggen jullie verwachtingen, wensen en ideeën op tafel. Ik bied een luisterend oor tijdens het brainstormen en help met jullie meedenken.

Altijd bereikbaar
Besluiten jullie dat jullie met Ceremonie-Devolder in zee gaan? Dan ben ik vanaf nu altijd voor jullie bereikbaar.

Tweede ontmoeting
Wanneer de grote lijnen van het huwelijk vastliggen spreken we een nieuwe datum af om het draaiboek op te stellen. Alles wordt nog eens samen besproken.

Een vlekkeloos verloop van uw dag
Op jullie huwelijksdag zorg ik voor een perfect verloop van de dag. Ik werk discreet en professioneel en hou rekening met de wensen van de fotograaf. Want vandaag, staan jullie ‘in the picture’! Ik neem alle stress, problemen en beslommeringen op mij zodat jullie enkel nog 100% moeten genieten.

Dominiek Devolder