Geboorteceremonie

Willen jullie samen met jullie vrienden en familie een liefdevolle ontvangst voor jullie kleine spruit organiseren? De geboorte van een baby is een bijzondere gelegenheid waarbij iedereen staat te popelen om het nieuwste familielid te bewonderen. Natuurlijk kunnen jullie ervoor kiezen om vrienden en familie uit te nodigen voor een traditioneel kraambezoek, een godsdienstige doop of een gezellige babyborrel.

Maar wat als jullie verlangen naar een ervaring met meer diepgang en persoonlijke betekenis?

Kies dan voor een unieke geboorteceremonie, waarbij we samen de details afstemmen op jullie wensen en levensverhaal. We creëren een betekenisvol moment voor jullie kleintje, gevuld met warmte en liefde. Ik sta klaar om jullie te adviseren over hoe de ceremonie perfect aansluit bij jullie wensen. Of het nu gaat om een biologisch kindje, een adoptiekindje, of een pleegkindje, we maken er samen een onvergetelijke dag van.

Samen gaan we voor een warm welkom, doordrenkt met emoties van vreugde, ontroering, liefde en verbondenheid. Want de komst van nieuw leven is werkelijk een wonder dat we in een bad van betekenis zullen onderdompelen!

Of het nu in de gezellige intimiteit van jullie eigen woonkamer is of op een plek die voor jullie speciaal is, ik sta klaar om jullie met raad en daad bij te staan.

Stuur gerust een mailtje voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.